Kratka povijest

Brana je osnovana kao vodoprivredno poduzeće davne 1953 godine, te je prošla razna organizacijska uređenja, pa sve do danas kao Brana d.o.o. Posjedujemo suglasnost o ispunjavanju uvjeta za obavljanje radova iz vodoprivredne djelatnosti, kojom se neprekinuto bavimo od samog osnutka tvrtke.

U poslovanju smo prošli kroz teško razdoblja tijekom Domovinskog rata, te neposredno poslije kada je bilo malo posla u građevini.

Tvrtka Brana d.o.o. je u privatnom vlasništvu udjeličara, koji su ujedno i djelatnici ili bivši zaposlenici Brane.

BRANA d.o.o. O nama

Misija

Brana d.o.o. razvila se u uspješnu kompaniju s kredibilitetom pred svojim zaposlenicima, poslovnim partnerima, kooperantima, lokalnom i financijskom zajednicom. Današnji položaj i reputaciju u poslovnim krugovima Brana d.o.o. stekla je predanim radom svih svojih zaposlenika i svojim poslovanjem zasnivanom na načelima iskrenosti, poštenja, odgovornosti, poslovne izvrsnosti te visokim moralnim i zakonskim standardima.

Brana d.o.o. je 2008. godine proslavila značajan jubilej od 55 godina poslovanja, što mnogo govori o uspješnoj poslovnoj politici, te sposobnosti kako uprave tako i svih zaposlenika. Brana d.o.o. posjeduje vlastitu opremu i mehanizaciju za sve vrste građevinskih radova od hidromelioracija, izgradnje komunalne infrastrukture pa do izgradnje složenih objekata kao što su škole, sportske dvorane, pročistače otpadnih voda, industrijske hale, mostove itd.

Vizija

Primjenjujući nova tehnološka i organizacijska znanja u svom poslovanju Brana d.o.o. nastoji osigurati zadovoljstvo svojih naručitelja i postati respektabilni partner pri razvoju i realizaciji novih ideja i projekata. S tom namjerom osuvremenjujemo vozni i strojni park, aktivni smo u interesnim udrugama, kadrovski se ekipiramo, a posebnu pažnju poklanjamo stručnom usavršavanju svojih djelatnika i tehničko-tehnološkom razvoju struke.