Tvrtka Brana d.o.o. već nekoliko godina uspješno proizvodi prirodne sokove od  voća i povrća. Široka ponuda  proizvoda i razne vrste  zadovoljit će sve Vaše potrebe, a navesti ćemo nekoliko vrsta prirodnih sokova iz našeg asortimana: jabuka bistri, jabuka gusti, višnja, aronija, aronija i jabuka, jabuka i bazga, jabuka i menta, jabuka i mrkva te sok jabuka i crni ribiz.

Prirodni sokovi tvrtke Brana d.o.o. proizvedeni su od 100% voća i povrća bez dodatka šećera, vode, aditiva, umjetnih boja te konzervansa.

Sokovi ponosno nose znak „ Hrvatska kvaliteta“  te se proizvode sukladno načelima HACCP sustava, te normi ISO 9001 i ISO 14001, dok je implementacija IFS standarda u tijeku.

Osnovni cilj tvrtke Brana d.o.o. je proizvesti prirodne sokove vrhunske kvalitete, a ujedno za to koristiti hrvatske proizvode kao sirovinu za proizvodnju.

Prirodni sokovi su dostupni u raznoj ambalaži, a izdvajamo staklenke od 0,2L i 1,0L te pakiranje u „Bag-in-box“ od 3L, 5L i 10L.

Ukoliko imate interes za nekim od naših proizvoda slobodno nam se javite, spremni smo Vam poslati uzorke na testiranje bez obaveze kupnje, te eventualnu ponudu za svaki od naših prirodnih sokova.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem mail-a ili telefona:

marijan.pandur@brana.hr – 099 497 6683