Tvrtka Brana d.o.o. je prisutna u organizaciji proizvodnje, otkupu, skladištenju i prodaji konzumne jabuke i ostalog svježeg voća i povrća na tržištu Republike Hrvatske i država u okruženju.

Brana d.o.o. je napravila iskorak u organizaciji proizvođača u regiji, te je spremna isporučiti proizvode iz susjednih država te biti prisutna na tržištu svježeg voća i povrća tijekom čitave sezone.

Implementirali smo u naše poslovanje međunarodno priznate norme kvalitete ISO 9001, ISO 14001, HACCP i GLOBALG.A.P. što dodatno osigurava sigurnost i kvalitetu proizvoda i usluga.

Trenutno proizvodimo voće i povrće na 25 ha vlastitih površina, a za potrebe tržišta  ugovaramo zajedničku proizvodnju sa kooperantima iz Virovitičko-podravske i okolnih županija.

Brana d.o.o. predstavlja ozbiljnog poslovnog partnera u proizvodnji i prodaji voća i povrća te se veselimo budućoj suradnji sa svima koji će prepoznati naša nastojanja da unaprijedimo primarnu proizvodnju voća i povrća u Hrvatskoj, i u konačnici plasiramo na tržište prepoznatljiv,siguran i kvalitetan proizvod.

Tvrtka Brana d.o.o. prepoznata je kao domaći regionalni lider i globalno poštovani poslovni partner. Naša misija je pružiti visoku kvalitetu voća i povrće te biti pouzdan partner ispunjavajući očekivanja naših kupaca, zaposlenika i zajednice u kojoj djelujemo. Naš ukupni cilj je optimizacija i nastavak poboljšanja kao odgovor na postojeće tržišne izazove.