Tvrtka Brana d.o.o. 2005. godine izgradila je ULO hladnjaču za voće i povrće, počela se baviti organizacijom proizvodnje, skladištenjem i prodajom jabuka i ostalog svježeg voća i povrća.

Hladnjača ima ukupno 2.800 m2 i sastoji se od 12 odvojenih komora kapaciteta skladištenja 2.000 t. Sve su komore hladnjače opremljene ULO sustavom (Ultra Low Oxigen) i sustavom za regulaciju vlake, koji omogućuje kvalitetnije i dugotrajnije čuvanje svježeg voća i povrća. U skladišnom prostoru ULO hladnjače nalazi se Awetina linija za sortiranje voća i povrća, kapaciteta 4000 kg/sat, Duplex Flox pack te ostala oprema za prihvat, pakiranje i otpremu svježeg voća i povrća.

Top proizvodi su jabuka, paprika babura, krastavac dugi i salatni, zelena salata, paprika roga crvena, tikvica, jagoda, mladi luk, mahuna, šljiva, breskva, kukuruz šećerac za koje postovje svi potrebni skladišni, pakirni i proizvodni kapaciteti.

Kroz skladištenje, sortiranje i pakiranje voći u povrću dajemo vrijednost, osiguravamo kvalitetu i kontinuitet isporuka.