BRANA - Kupujmo hrvatsko

Sudjelovanje u akcijama  „Kupujmo hrvatsko“  po prvi put je bilo uspješna za tvrtku Brana d.o.o. posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica. Promovirali smo i prodavali prirodne sokove tvrtke Brana d.o.o. Svoje proizvode smo prodavali po promotivnim/akcijskim cijenama. Djelili smo promomatererijal i stvarali nove kontakte, nudili degustaciju naših prirodnih sokova. Povratne informacije od strane kupaca su jako dobre, ljudima se sviđaju okusi sokova i zanimalo ih je sve o proizvodnji sokova: vrsta i porijeklo sirovine i način pripreme te gdje se mogu kupiti naši sokovi.

Akcija „Kupujmo hrvatsko“ 2016. godine obilježava tradiciju od 19 godina, što predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti hrvatskog gospodarstva. Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. Hrvatska gospodarska komora putem najpoznatije nacionalne akcije nastavlja tradiciju promocije domaćih kvalitetnih proizvoda. Akcije je otvorio gospodin Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Akcija Kupujmo hrvatsko je jedna od najpoznatijih poticaja proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, usmjerena je i na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima.

Akcija „Kupujmo hrvatsko“ je  prije svega promotivnog karaktera te joj je osnovni cilj promocija kupovine domaćih proizvoda kako bi se stvorila svijest o važnosti poticanja domaće proizvodnje, čuvanja postojećih i stvaranja novih radnih mjesta te pomaganja rasta hrvatskoga gospodarstva

Sudjelovali smo na akcijima  „Kupujmo hrvatsko“  održanim:

  • 30. rujna 2016. godine na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.
  • listopada 2016. godine na Trgu Ante Starčevića u Osijek
  • 17. studeni 2016. godine u sportskoj dvorani Višnjik u Zadru   specijalizirane akcije „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“

Ponosni smo na ovakvu akciju u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i smatramo da bi takve akcije trebale biti češće, kako bi se stalno podizala i jačala svijest građana koliko je važno kupovati hrvatske proizvode, a pogotovo proizvode proizvedene u Hrvatskoj od hrvatske sirovine.

Rado sudjelujemo na sajmovima gdje imamo direktan kontakt s potrošačima naših proizvoda i gdje se možemo predstaviti i prezentirati naše poslovanje.

BRANA---Kupujmo-hrvatsko2
BRANA---Kupujmo-hrvatsko1
BRANA---Kupujmo-hrvatsko4